Skip to main content

Talent Developent Forum 2021

10. jun 2021.

Talent Development Forum je događaj koji će po prvi put okupiti sve relevantne aktere u društvu da razgovaraju na temu razvoja kadrova i budućnosti tržišta rada. Cilj događaja je iznalaženje rešenja za rastuće izazove s kojima se suočavaju mladi, poslodavci, obrazovne institucije i celo društvo, usled sve intenzivnijih disruptivnih promena izazvanih tehnološkim inovacijama.

Talent Development Forum je namenjen poslodavcima, direktorima, HR, EB i CSR menadžerima, profesorima, edukatorima, studentima, srednjoškolcima, zaposlenima, nezaposlenima i svima koji su zainteresovani za razvoj (svoje) karijere i trendove na tržištu rada u godinama pred nama.

Teme Foruma

  • Talent paradoks 

  • Najbolje prakse u privlačenju, zadržavanju i razvijanju talenata

  • Potrebe i očekivanja mladih od kompanija, ali i obrnuto

  • (Ne)adekvatnost formalnog obrazovanja i usklađivanje sa potrebama tržišta rada

REGISTRUJTE SE

Virtuelno 3D okruženje

Talent Development Forum održava se u inovativnom 3D prostoru. Virtuelni prostor simulira kongresnu halu i njeno okruženje, a osmišljen je tako da vas logično vodi kroz raspored događaja. Govornici se direktno uključuju putem online platformi i učestvuju u panel diskusijama/debatama/prezentacijama. Prednost virtuelnog prostora je u tome što možete da se uključite odakle god želite, da razgovarate sa organizatorima i kompanijama kao da ste prisutni uživo, a da opet imate mogućnost da ispratite događaj čak i ako ne stignete da se priključite u realnom vremenu.

Ako ste radoznali da saznate kako izgleda naš virtuelni 3D prostor, kliknite  ovde.