Skip to main content

Da li uspevate da prilagodite svoje ljudske resurse tektonskim promenama koje donosi razvoj tehnologija?

Da li i vi osećate povećan izazov privlačenja i zadržavanja talenata u kompaniji?

Želite li da razvijate svoje zaposlene onako kako to rade najbolje kompanije na tržištu?

Registrujte se za Talent Development Forum!

PRIJAVITE SE

VI STE POSLODAVAC BUDUĆNOSTI I LIDER PROMENA?

Pošaljite nam opis jedne dobre prakse u vašoj kompaniji kada je u pitanju razvoj talenata, a naš žiri će nagraditi tri najbolje prakse besplatnim učešćem kompanije na Talent Development Forumu!

OSVOJITE BESPLATNO UČEŠĆE
NAJBOLJA KOMPANIJA ZA RAZVOJ TALENATA
Smatrate da ste najbolja kompanija na tržištu kada je u pitanju razvoj talenata? Stavljate poseban akcenat na razvoj mladih i imate jasno definisan program za obuku i napredovanje mladih dok su u vašoj kompaniji? Objasnite nam kako to radite i zašto smatrate da ste bolji od konkurencije, a mi ćemo vas rado uvrstiti u izbor za ovu sveobuhvatnu nagradu!

PRIJAVITE SE

NAJISTAKNUTIJI MENTOR
Imate pojedinca u kompaniji koji je posvećen razvoju mladih talenata i kojeg novozaposleni mladi najviše vole? Ko najviše podržava svoje zaposlene i podstiče ih na rad? Koji nadređeni je omiljeni među zaposlenima i praktikantima? Želite da promovišete tog zaposlenog i tako odate priznanje njegovom/njenom radu? Opišite nam kako on/ona to radi i zašto bi trebalo da se nađe na listi nagrađenih.

PRIJAVITE SE

NAJBOLJI PROGRAM PRAKSI ZA MLADE
Da li ste vi kompanija koja izdvaja dovoljno vremena za mlade talente? Koliko ste posvećeni realizaciji praksi u okviru različitih oblasti? Opišite nam koje sve programe prakse realizujete. Prijavite se ukoliko smatrate da baš vi najbolje pripremate mlade za tržište rada i započinjanje profesionalne karijere.

PRIJAVITE SE

NAJBOLJI PROGRAM ZA DODATNU EDUKACIJU ZAPOSLENIH
Želimo da čujemo koje sve programe kompanija organizuje u cilju dodatne edukacije svojih zaposlenih. Koliko ste posvećeni inoviranju tih programa i šta sve oni sadrže? Ako imate da pružite više i bolje od ostalih, slušamo vas!

PRIJAVITE SE

NAJBOLJI PRIMER PARTNERSTVA KOMPANIJE I FAKULTETA
Da li ste vi kompanija koja ima ustanovljenu sjajnu saradnju sa nekim od fakulteta? Objasnite nam zašto baš vi treba da osvojite ovu nagradu, navedite nam koji su to fakulteti i na koji način sarađujete sa njima!

PRIJAVITE SE

NAJVEĆI SOCIJALNI DOPRINOS ZA RAZVOJ TALENATA
Želimo da čujemo kako vi doprinosite zajednici u cilju razvoja talenata. Na koji način sprečavate odliv mozgova u našoj zemlji? Pokažite nam koje su to aktivnosti i zašto ste baš vi najbolji u tome!

PRIJAVITE SE

NAJBOLJI NEAKADEMSKI EDUKATOR
Ukoliko baš vi nudite najbolje edukacije koje promešćavaju gep između akademskog obrazovanja i potreba tržišta rada, opišite nam na koji način to radite i zašto bi trebalo da se nađete na listi nagrađenih!

PRIJAVITE SE

NAJBOLJA TALENT INICIJATIVA
Sproveli ste u delo neku talent inicijativu i dala je fenomenalne rezultate? Želite da je podelite sa zajednicom i inspirišete druge da krenu vašim stopama? Prijavite se za nagradu i istaknite se kao željeni poslodavac talenata.

PRIJAVITE SE

PITAJTE

Kako bismo i mi vama pomogli u vašem talent menadžmentu, pošaljite nam JEDNO PITANJE koje vas najviše zanima kada su u pitanju mladi, pa ćemo ih mi pitati umesto vas.

POSLODAVCI PITAJU

UMREŽAVANJE

Ako želite da pratite delovanje naše talent inicijative, doprinesete i pratite rezultate našeg delovanja, postanite deo talent zajednice.

UMREŽAVANJE