Skip to main content

NCR

NCR korporacija, sa sedištem u Atlanti, je vodeća kompanija u oblasti softvera i pružanja usluga u sektoru finansija, maloprodaje i ugostiteljstva. Kao tehnološki partner koji vodi poslovanje svojih klijenata, NCR upravlja njihovim procesima bilo da su banka, prodavnica ili restoran, dok se oni koncentrišu na srž svog poslovanja.

Svoje poslovanje u Srbiji NCR je započeo 2011. godine, kada je zapošljavao oko 300 ljudi. Danas u Srbiji radi oko 5000 talentovanih ljudi koji poseduju stručna znanja i brojne sertifikate iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija, govore više od 20 stranih jezika i svojim zalaganjem pomažu da kompanija kontinuirano raste. Timovi iz Srbije globalno su prepoznati kao efikasni, stručni i inovativni, pa je tako Beograd postao strateška lokacija za dalji poslovni razvoj i inovacije kompanije. NCR je odlučio da učvrsti svoje prisustvo u Srbiji izgradnjom nove najsavremenije kancelarije – beogradskog kampusa, koji je otvoren u septembru 2021. godine. Beogradski kampus predstavlja platformu za dalji rast i transformaciju tima u Srbiji.

NCR je prepoznao timove iz Srbije kao efikasne, profesionalne i inovativne, i Srbija je postala strateška lokacija za dalji poslovni razvoj i inovacije kompanije, posebno u oblasti digitalnih usluga. Danas, više od 200 timova u Srbiji podržava preko 2000 klijenata širom sveta, od zapadne obale Amerike do istočnih granica Rusije i Australije.

Zaposleni u beogradskoj kancelariji pružaju podršku klijentima na 20 različitih jezika i rade na održavanju i modifikaciji postojećih procesa, ali i kreiranju novih.

Kompanija je odlučila da učvrsti svoje prisustvo u Srbiji izgradnjom nove najsavremenije kancelarije – beogradskog kampusa, čija će izgradnja biti završena ove godine. Beogradski kampus predstavljaće platformu za dalji rast i transformaciju tima u Srbiji, koji trenutno broji više od 4000 ljudi.

Razvoj talenata

Ulaganje u mlade talente i razvijanje njihovih veština kako bi postali budući NCR lideri i stručnjaci su među prioritetima kompanije NCR kako na globalnom nivou, tako i u Srbiji kao bitnom razvojnom centru. Stoga NCR posebnu pažnju posvećuje početničkim pozicijama, na koje se zapošljavaju kako kandidati koji poseduju prethodno iskustvo, tako i svršeni diplomci bez prethodnog iskustva.

Program univerzitetskog zapošljavanja u Srbiji ima za cilj da zaposli i neguje mlade talente koji će postati budući NCR stručnjaci u svojoj oblasti rada. Program saradnje sa univerzitetima omogućava zapošljavanje diplomaca na stalnim pozicijama i organizaciju tromesečnih praksi za studente viših godina.

NCR pridaje veliki značaj i razvoju karijere svojih zaposlenih. Njima su na raspolaganju različiti kursevi i treninzi koji im omogućavaju profesionalno usavršavanje i napredovanje u kompaniji. U prilog tome govori činjenica da je svake godine oko 60% pozicija u prethodnoj godini popunjeno internim kandidatima.

Potraga za talentima koji žele da grade svoju karijeru u kompaniji NCR i pomognu restoranima, prodavnicama i bankama širom sveta da bolje posluju se nikada ne završava. Napravi prvi korak i pridruži se timu koji oblikuje budućnost bankarstva i trgovine.

NCR Srbija ukratko:

 • ~5000 zaposlenih
 • 83% milenijalaca
 • 45% zastupljenost žena
 • Više od 200 timova
 • Podrška za 2000+ klijenata
 • 450+ IKT sertifikata
 • Podrška klijentima na 20 različitih stranih jezika
 • Mnoštvo benefita za zaposlene:
  • Privatno zdravstveno osiguranje
  • Karijerni i razvojni treninzi
  • Fitness i wellness aktivnosti

Pratite kompaniju NCR na društvenim mrežama: