Skip to main content

O kompaniji Delhaize Serbia

Mi smo Delhaize Serbia, ponosna članica velike Ahold Delhaize porodice. Kao jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji zapošljavamo preko 13,000 saradnika. Lideri smo u maloprodaji, a naše Maxi, Mega Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnice pronašle su svoje mesto na više od 450 lokacija širom zemlje. Na tržištu Srbije gradimo lidersku poziciju još od 2000. godine kada je otvorena naša prva Maxi prodavnica. Od tada, pa sve do danas, uspeli smo da se izborimo za prvo mesto na domaćem tržištu. Svakodnevnim radom trudimo se da očuvamo ovu titulu pružajući širok asortiman kvalitetnih proizvoda, posebno u kategoriji svežih namirnica. Ponosno ističemo naše privatne robne marke – Premia, Nature’s Promise, Od naše zemlje, 365, Care, Home, Delhaize, Bio, Sveže meso, Happy Pets.

Mladi talenti

Jedan od strateških ciljeva naše kompanije jeste prepoznavanje i razvoj mladih talenata. Zbog toga smo veoma ponosni na činjenicu da svake godine na desetine mladih svoje prve profesionalne korake napravi upravo u našoj kompaniji.

Vodeći se stavom da na mladima svet ostaje kreirali smo dva talent programa kako bismo kroz njih radili na profesionalnom usavršavanju mladih. Svake godine na našu adresu pristigne više od 500 prijava za naše talent programe, što nam je posebno drago, jer su upravo mladi prepoznali naš cilj.

Studenti završnih godina svojim učešćem na jednom od naša dva plaćena talent programa – Find your place @ Delhaize i Retail Management Traineeship, dobijaju preko potrebno iskustvo radom u velikoj multinacionalnoj kompaniji koja je među najpoželjnijim  po izboru studenata. U kontinuiranoj saradnji sa svojim mentorima, koji su stručni i imaju dugogodišnje iskustvo u radu, dobiće i mnogobrojna stručna znanja, radiće na različitim projektima, proći će set soft skills obuka, kao i mnogobrojne stručne obuke.

Talent programi

Find your place @Delhaize je naš talent program namenjen mladim ljudima koji žele da svoje prve karijerne korake naprave u korporativnom okruženju velike internacionalne kompanije koja je lider u maloprodaji na našem tržištu. Cilj programa je da se polaznicima pruži neophodno znanje i iskustvo kako bi po završetku programa imali mogućnost da se priključe našem timu koji broji preko 13.000 zaposlenih.

Kroz program, koji traje 6 meseci, polaznici imaju priliku da se upoznaju sa radom sektora, kao što su: Operacije i Lanac snabdevanja, Komercijalni poslovi, Ljudski resursi,  Finansije i računovodstvo, IT, Digitalni razvoj i Pravni poslovi, i da uz procenu i dogovor sa našim kolegama odaberu gde će se stručno usavršavati. Pored praktičnih znanja, za polaznike je organizovan program treninga neophodnih za uspešan početak karijere. Tokom programa će raditi na projektu čije rezultate će imati priliku da predstave liderima kompanije, a njihov razvoj će, na osnovu prethodno kreiranog plana rada, konstantno podržavati mentor i buddy.

Retail Management Traineeship je program za mlade talente u toku koga polaznici stiču znanja u maloprodaji kroz niz posebno kreiranih treninga i praktičan rad na različitim pozicijama u okviru maloprodaje, a sa ciljem da po završetku programa preuzmu neku od rukovodećih pozicija u jednoj od naših Maxi, Mega Maxi, Tempo ili Shop&Go prodavnica.

Početna stanica na ovom uzbudljivom razvojnom putovanju jeste pozicija Koordinatora odeljenja, nakon određenog vremena Šefa odeljenja, a zatim i Menadžera objekta.

Svi polaznici na početku programa dobijaju plan rada koji će im koristiti da zajedno sa svojim mentorom prate lični razvoj i napredak. Svaka od faza programa uključuje soft skills treninge, kao i treninge za razvoj funkcionalnih veština koje potom primenjuju u praksi.

Po uspešnom završetku programa, polazniku se otvaraju nove mogućnosti za dalji karijerni razvoj, kako u sektoru Operacija, tako i u drugim sektorima kompanije Delhaize Serbia, u zavisnosti od preferencija i pokazanih znanja i veština samog polaznika.

Retail Management Traineeship je odličan program za sve one koji žele da izbegnu standardni, isključivo kancelarijski rad, uđu u suštinu industrije i na taj način steknu neprocenjiva znanja koja će im biti snažan temelj za uspešan karijerni razvoj kako u maloprodaji tako i u drugim industrijama.